ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ ENGLESKOG JEZIKA, 24. ožujka 2021.

U srijedu, 24. ožujka 2021. naša škola bila je domaćin županijskog natjecanja iz engleskog jezika. Natjecanje je zbog epidemiološke situacije održano u matičnim školama, a Županijsko povjerenstvo je, nakon što su zaprimljena sva rješenja, ispravilo testove te objavilo ljestvice konačnoga poretka. Natjecalo se sveukupno 34 učenika u pet kategorija i to iz 8. razreda osnovnih škola te 2. i 4. razreda srednjih škola naše županije (gimnazije i ostale srednje škole).

Na natjecanju je sudjelovalo i dvoje učenika naše škole koji su ostvarili odlične rezultate.

U kategoriji četvrtih razreda sudjelovao je Roberto Mandekić (4.h) i ostvario 3. mjesto, a u kategoriji drugih razreda sudjelovala je Kristina Josipović (2.h) i ostvarila 4. mjesto. Mentorica učenicima je bila prof. M. Kir Jambrek.

Nakon održanog županijskog natjecanja, na temelju ostvarenog broja bodova, Županijsko povjerenstvo dostavilo je Državnome povjerenstvu popis predloženih učenika za državno natjecanje na temelju zadanog postotka riješenosti ispita koji je za gimnazije 80%, a za ostale srednje škole 70% pa se tako naš učenik R. Mandekić sa 75% riješenosti ispita također našao na tom popisu.

Čestitke učenicima na ostvarenom uspjehu!

Zahvaljujemo svima koji su pomogli i doprinijeli da se ovo natjecanje provede.

Martina Kir Jambrek, prof.