ŽUPANIJSKA NATJECANJA IZ STRANIH JEZIKA

U tjednu od 20.-23. veljače održana su Županijska natjecanja iz engleskog, njemačkog i talijanskog jezika. Naši su učenici (opet) ostvarili odlične rezultate!

U Pakracu je 20. veljače 2018. održano Županijsko natjecanje iz engleskog jezika na kojem je sudjelovalo 6 učenika naše škole.
U kategoriji drugih razreda sudjelovali su: Tomislav Marić (2.h)  koji  je osvojio 3. mjesto, a mentorica učeniku bila je prof. Marina Hurtiš-Međugorac, Patrik Pavelić (2.a) osvojio je 5. mjesto, mentorica prof. Martina.Kir Jambrek i Ana Pavlović (2.h) -7. mjesto, mentorica prof. M. Hurtiš-Međugorac.

U kategoriji četvrtih razreda sudjelovali su: Leo Tomić iz 4.h razreda koji je osvojio 1.mjesto, Mateo Vincer iz 4.b (2. mjesto) i Dejan Jantolek (4.k, osvojeno 5. mjesto). Mentorica učenicima bila je prof. Jelena Kovačević.
Sljedeći je dan održano Županijsko natjecanje iz njemačkoga jezika u OŠ Stjepana Radića u Čaglinu, gdje je naša učenica iz 2.h razreda Mirjam Marić osvojila 1. mjesto s visokih 67/80 bodova (83,75%). Mirjam je na natjecanje pratila njena mentorica, mr. Martina Budimir, prof.
23. 2. 2018. u OŠ braće Radić u Pakracu održano je Županijsko natjecanje iz talijanskoga jezika. Prvo je mjesto osvojila Lucija Marić, 4.h, a drugo mjesto Anamarija Mujanović, 3.h.