PRVO MJESTO NA MEĐUŽUPANIJSKOM NATJECANJU MLADI PODUZETNIK

Ove godine je naša škola bila domaćin Međužupanijskog natjecanja Mladi poduzetnik. Natjecanje je održano 2. ožujka 2017. u učionici broj 8. od 10:00 do 13:00 sati.  Našu školu su predstavljali učenici IV.a razreda Matej Majetić, Nikolina Miketa i Valentina Rakuša.

                                      Učenici su u ekipnom natjecanju, kao tim, osvojili 1. MJESTO.

Na natjecanju je sudjelovalo 12 učenika iz dviju županija. Osim naših učenika, svoju županiju su predstavljale dvije ekipe iz Strukovne škole Virovitica i jedna ekipa iz Srednje škole Marka Marulića Slatina. Učenici su u vremenu od 3 sata napravili razradu ideje „Izrada i prodaja aluminijske stolarije“.  U okviru zadatka osmislili su naziv tvrtke, misiju, viziju, napravili analizu tržišta, marketinški plan, SWOT analizu, izračunali ukupne prihode, bruto dobit, pokazatelje uspješnosti poslovanja, popunili različitu dokumentaciju te sastavili poslovni dopis na hrvatskom i stranom jeziku.

Mentorica učenicima je prof. Magdalena Vojak, a u Međužupanijskom povjerenstvu su bile profesorice Elvira Volf – Karan, Vesna Bajt, Marija Posavac i Snježana Cah.

Čestitamo učenicima i njihovoj mentorici!

Više o natjecanju pogledajte u našoj galeriji slika.