NAGRADNI NATJEČAJ „BRUSH UP YOUR SKILLS 3“

U Ekonomskoj školi Požega u vremenu od 23.11. do 23.12. održan je nagradni natječaj „Brush up your skills 3“.

Cilj aktivnosti bio je izraditi promotivni plakat za ekološki proizvod izrađen od recikliranog materijala, a ishod povezati stručno teorijska znanja iz različitih predmeta i usavršiti digitalne vještine korištenja web alata u izradi promotivnih materijala.

Učenici su plakate izrađivali u web alatu Canva i postavljali na Padlet, a zatim je poveznica na Padlet podijeljena na Facebook i Instagram profilu škole kako bi pratitelji škole na društvenim mrežama glasanjem odabrali najbolji plakat.

Nagradni natječaj organiziran je za učenike obrazovnih profila ekonomist (4.a), komercijalist (4.k) i hotelijersko-turistički tehničar (4.h).

Svi učenici pokazali su zavidnu razinu znanja, vještina i kreativnosti u izradi plakata, a tri nagrađena plakata s najvećim brojem glasova su:

  • plakat za „He&Sa“, autori: Samanta Kraljević i Helena Mudrinović, 4.a
  • plakat za „Deeka“, autori: Petar Kocijan i Manuel Mršić, 4.a
  • plakat za „Viola adorata“, autori: Lucija Kraljak i Nevenka Savić ,4.k

Uručenje nagrada održat će se u siječnju po povratku u škole, a sve plakate koji su sudjelovali u natječaju možete vidjeti putem poveznice https://padlet.com/vojakespz/bcxvn0kfgyb5aygh

 Još jednom čestitke svim sudionicima natječaja na izvrsnim idejama, znanju i trudu koju su uložili u izradu plakata i ujedno i promociju zaštite okoliša i zelenog načina razmišljanja.

 Organizatorice natječaja – profesorice: K. Bušić, K. K: Horvat i  M. Vojak.