English All Around – Celebrating passion for English

             Učenici naše škole sudjelovali su na prvom festivalu / natjecanju English       All Around – Celebrating passion for English organiziranom u zagrebačkoj Privatnoj umjetničkoj gimnaziji. Sam festival osmišljen je nastavljajući kategorije ranijeg natjecanja English in Action kako bi se osnažilo i promicalo učeničko sudjelovanje na natjecanju, učenje i druženje na engleskom jeziku.                        

 25. i 26. ožujka 2017. godine učenici 33 osnovne i srednje škole iz cijele Hrvatske družili su se u PUG-u, pokazivali svoje radove i natjecali se u šest ponuđenih izazova: Film, Glazba, Priča, Drama, Govorenje i Sricanje. Tema ovogodišnjeg natjecanja bila je u skladu s UN-ovim proglašenjem 2017. godine Međunarodnom godinom održivog turizma za razvoj.                                                                  

Naša se ekipa, tj. učenici hotelijersko-turističkog usmjerenja, Antonio Kolakušić, Boris Zorić i Lucija Marić, svi učenici 3.h razreda, natjecala u dva izazova; Toni i Boris u sricanju, a Lucija u kategoriji Priča. Antonio je ostvario 4. mjesto u ukupnom poretku u svojoj kategoriji, Boris 5., a Lucija je od stručnog žirija dobila pohvale i savjete za daljnje pisanje. Učenike je pratila i za natjecanje pripremala profesorica Jelena Kovačević.