EUROPSKI TJEDAN VJEŠTINA STEČENIH U STRUKOVNOM OBRAZOVANJU 2020

U Ekonomskoj školi Požega u okviru obilježavanja Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju u vremenu od 26.11. do 18.12. održana je aktivnost Brush up your skills 2.

Cilj aktivnosti bio je izraditi promotivni plakat za tradicionalan slavonski prehrambeni proizvod, a ishod povezati stručno teorijska znanja iz različitih predmeta i usavršiti digitalne vještine korištenja web alata u izradi promotivnih materijala.

Učenici su plakate izrađivali u web alatu Canva i postavljali na Padlet, a zatim je poveznica na Padlet podijeljena u virtualnoj zbornici i na Facebook i Instagram profilu škole kako bi pratitelji škole na društvenim mrežama glasanjem odabrali najbolji plakat.

Nagradni natječaj organiziran je za učenike obrazovnih profila ekonomist (4.a), komercijalist (3.k i 4.k) i hotelijersko-turistički tehničar (4.h).

Svi učenici pokazali su zavidnu razinu znanja, vještina i kreativnosti u izradi plakata, a tri nagrađena plakata s najvećim brojem glasova su:

  • plakat za „Coolen“, autori: Josipa Gruić, Karla Jagetić i Tea Jamuljak, 3.k
  • plakat za „Pagon“, autori: Suzana Škorvaga i Ivica Škorvaga, 4.h
  • plakat za „Teglicom do Božića“, autori: Mihaela Bićanić i Roberto Mandekić, 4.h

Uručenje nagrada održat će se u siječnju po povratku u škole, a sve plakate koji su sudjelovali u natječaju možete vidjeti putem poveznice https://padlet.com/vojakespz/vfk8c1thbb11cbvq

 

Još jednom čestitke svim sudionicima natječaja na izvrsnim idejama, znanju i trudu koju su uložili u izradu plakata i ujedno i promociju tradicije i zavičaja.

 Organizatorice natječaja – profesorice: K. Bušić, K. K: Horvat, M. Lukić i M. Vojak.

 #DiscoverYourTalent

#EUVocationalSkills