60. godina Ekonomske škole

image002

Poštovani učenici,oni koji su to bili ili oni koji još uvijek jesu,roditelji,djelatnici škole i svi ostali koji se želite uključiti u obilježavanje obljetnice naše Ekonomske škole, na ovim stranicama imate mogućnost dostaviti vaša mišljenja, zapažanja, sjećanja, slike ili nekakve druge impresije koje vas vežu za vaše školske dane.

Materijale u obliku pisanog teksta,slika ili video materijala možete slati na mail adresu koja je otvorena povodom ovog jubileja a glasi:

60godina.ekonomske@gmail.com

Kako bi vama olakšali oblikovanje dokumenta prilažemo i popis elemenata koje bi datoteka koju nam šaljete trebala imati. Molimo vas da vaše datoteke u kojima šaljete materijale oblikujete na taj način kako bi i nama olakšali bržu i lakšu obradu.

Uz datoteke koje se dostavljaju svakako navedite:

  1. Ime i prezime

2. Vrijeme kad se škola završila (koja generacija maturanata)

3. Razredni odjel i smjer koji ste završili

4. Radno mjesto (trenutno)

5. Kratki životopis (200-tinjak riječi)

6. Ekonomska škola Požega je …

Slike koje se dostavljaju trebale bi biti u .jpg ili .gif formatu ili umetnute u dokument

Svim onima koji nam odluče dostaviti svoje podatke unaprijed se zahvaljujemo i pozivamo da prate kako naše web stranice tako i sredstva javnog priopćavanja, te da nas posjete u danim u kojima ćemo organizirati prigodan program i prisjete se onih srednjoškolskih dana kad su bili učenici naše Ekonomske škole.

Lijep pozdrav!